Изключително оригинален подарък за разнообразни поводи, който остава завинаги

Всеки ден хиляди хора отбелязват своя личен празник с подобаващо тържество. Това значи, че ако днес не празнуваме точно ние, то тогава със сигурност сме приятели на някого, който има повод и сме поканени на партито му! Много ясно, че веднага сме там, в центъра на събитията! Преди това обаче… има един етап, през който всеки от нас задължително минава. Нещо като приемен изпит за присъединяване към купон… и, като се замисля, сто на сто няма човек, който да не изпитва затруднения в разрешаването на най-сложния казус – “Подаръкът”!

При всички случаи, тъй като празнува един от най-близките и любимите ти в целия свят хора, няма да се излагаш, я! Веднага ще мислиш с какво да се отличиш от Пешо и Гошо, които също са поканени и всеки път оригиналните им подаръци грабват вниманието до такава степен, че чак ти минава през ума и си казваш – “Абе, да взема и аз да ги поканя тези двамата накрая на рождения си ден!”

Имаме изненада за теб!

Открихме кой е най-оригиналният личен подарък-изненада, с който винаги да бъдеш “с едни гърди напред” от Пешо и Гошо (за който предпочита фразата така – с една крачка напред)! Неговите създатели са двама младежи с безкрайно количество идеи, бликащо от цялата им същност! Това са музикантите и творци Gabriela Partofsky и Andy Stefanov, които заедно сътворяват строго индивидуализирани музикални поздрави, под формата на кратка песен, или…

YourSongID!

Да, правилно разбра – в света ще има песен, посветена на твоя близък, и то специално поръчана от теб!


Твой е изборът дали песента ще бъде с наш инструментал или кавър на известна песен, както и за това дали да иа рап в парчето. Единственото, което се изисква от теб, е да попълниш специален въпросник с интересна информация за близкия ти, на когото искаш да направиш изненадата – специфични дейности, активности, свободно време, работа, име също, разбира се, прозвище, умения, знания и всичко, което според теб може да помогне текстът на песента да бъде по-интересен, забавен и емоционален за “главния ни герой”! Без значение за качеството на подаръка е пола, възрастта, професията, хобито или пък семейното положение на празнуващия или празнуващите (поздравът може да бъде адресиран до повече хора) – тяхното парче ще е 100% хит!


Виж едно от парчетата, които двамата музиканти направиха, включващо специален клип с Animoji на рожденичката от песента:

Важно нещо, което трябва да имаш предвид, е, че този подарък е по индивидуална поръчка и за да стане напълно готов и качествено завършен, е необходимо да го поръчаш предварително поне два дни преди събитието. Двамата музиканти са помислили за три варианта за “доставка” на поръчката ти:

  • Стандартна – повече от 20 рабони дни (с възможност за по-малко, в зависимост от натовареността на творческия екип).
  • Бърза – между 10 и 20 работни дни.
  • Експресна – песента става готова от 3 до 10 работни дни! 😎

Освен избора на жанр, имаш възможността да предпочетеш песента да бъде кавър на известно парче, на който и да е изпълнител – български и чуждестранен! Ето и примери:


Авторите на текста на песента вече са правили и песен за рожденик на английски език, така че ако твоят близък не е българин, също можеш да го изненадаш с тази безценна емоция!

Освен песента в електронен вариант, можеш да се сдобиеш и с интересен носител – YourSongID карта, която ще може да присъства винаги в портфейла на твоя близък, също както личната му карта.

Тя е със специално генериран QR код, при сканирането на който веднага се отваря линк и песента зазвучава.
Скоро ще можеш директно да преслушаш демо стилове и да направиш поръчката си онлайн, като влезеш в страницата ни “Партньори” и цъкнеш линка на Music Gifts, където още атрактивни музикални подаръци очакват теб, а също така и своите нови притежатели!
Свържи се с творците за всякакви въпроси по тяхната дейност на телефон +359886597094 или чрез бутоните в статията

0 +
завършени песни (колкото някои изпълнители правят през цялата си кариера)

Отзивите