Изключително оригинален подарък за разнообразни поводи, който остава завинаги

Всеки ден хиляди хора отбелязват своя личен празник с подобаващо тържество. Това значи, че ако днес не празнуваме точно ние, то тогава със сигурност сме приятели на някого, който има повод и сме поканени на партито му! Много ясно, че веднага сме там, в центъра на събитията! Преди това обаче… има един етап, през който всеки от нас задължително минава. Нещо като приемен изпит за присъединяване към купон… и, като се замисля, сто на сто няма човек, който да не изпитва затруднения в разрешаването на най-сложния казус – “Подаръкът”!

При всички случаи, тъй като празнува един от най-близките и любимите ти в целия свят хора, няма да се излагаш, я! Веднага ще мислиш с какво да се отличиш от Пешо и Гошо, които също са поканени и всеки път оригиналните им подаръци грабват вниманието до такава степен, че чак ти минава през ума и си казваш – “Абе, да взема и аз да ги поканя тези двамата накрая на рождения си ден!”

Имаме изненада за теб!

Открихме кой е най-оригиналният личен подарък-изненада, с който винаги да бъдеш “с едни гърди напред” от Пешо и Гошо (за който предпочита фразата така – с една крачка напред)! Неговите създатели са двама младежи с безкрайно количество идеи, бликащо от цялата им същност! Това са музикантите и творци Gabriela Partofsky и Andy Stefanov, които заедно сътворяват строго индивидуализирани музикални поздрави, под формата на кратка песен, или…

YourSongID!

Да, правилно разбра – в света ще има песен, посветена на твоя близък, и то специално поръчана от теб!


Твой е изборът за стил на песента, както и за това мъж, жена или дует да го изпее, израпира или и двете. Единственото, което се изисква от теб като информация, е да опишеш с няколко изречения що за човек е близкият ти, на когото искаш да направиш изненадата – специфични дейности, активности, свободно време, работа, име също, разбира се, прозвище, умения, знания и всичко, което според теб може да помогне текстът на песента да бъде по-интересен, забавен и емоционален за “главния ни герой”! Без значение за качеството на подаръка е пола, възрастта, професията, хобито или пък семейното положение на празнуващия или празнуващите (поздравът може да бъде адресиран до повече хора) – тяхното парче ще е 100% хит!

Виж едно от парчетата, които двамата музиканти направиха, включващо специален клип с Animoji на рожденичката от песента:

Важно нещо, което трябва да имаш предвид, е, че този подарък е по индивидуална поръчка и за да стане напълно готов и качествено завършен, е необходимо да го поръчаш предварително поне два дни преди събитието. Двамата музиканти са помислили за три варианта за “доставка” на поръчката ти – стандартна между 7 и 30 дни, бърза, между 3 и 7 дни и експресна – песента става готова до само 3 дни! 😎

Освен избора на жанр, имаш възможността да предпочетеш песента да бъде кавър на известно парче, на който и да е изпълнител – български и чуждестранен!

Авторите на текста на песента вече са правили и песен за рожденик на английски език, така че ако твоят близък не е българин, също можеш да го изненадаш с тази безценна емоция!

Освен песента в електронен вариант, можеш да се сдобиеш и с интересен носител – YourSongID карта, която ще може да присъства винаги в портфейла на твоя близък, също както личната му карта.

Тя е със специално генериран QR код, при сканирането на който веднага се отваря линк и песента зазвучава.
Скоро ще можеш директно да преслушаш демо стилове и да направиш поръчката си онлайн, като влезеш в страницата ни “Партньори” и цъкнеш линка на Music Gifts, където още атрактивни музикални подаръци очакват теб, а също така и своите нови притежатели!
Свържи се с творците за всякакви въпроси по тяхната дейност на телефон +359886597094 или чрез бутона “изпрати запитване”

0 +
завършени песни (колкото някои изпълнители правят през цялата си кариера)

Отзивите

"Текстът е УНИКАЛЕН! Евала, както се каза, на този талант! Безкрайни благодарности"
Вероника Георгиева
песен за сватбата на Дени и Иван
"Много, много благодаря! Изненадахте ме и ме спечелихте с отношение и внимание към детайла, както и ответна реакция за всяка моя претенция! Така трябва да се отнасят хората, работещи в сферата на услугите със своите клиенти. Със сигурност ще Ви се доверя отново и ще Ви препоръчам!"
Ива Бънова
песен за рожденика Иван
"Здравейте! Само да благодаря още един път за прекрасната песен. Съпругът ми остана приятно изненадан и това, че получи персонализиран текст, много го трогна и развълнува!"
Мими Спасова
песен за юбилей на съпруга Ясен