графа, белослава, песен, реге, да, море, дует, парче, лято, новото парче на,

Новата песен на Графа и Белослава – любовна приказка до безкрай

“Всичко започна там”… на плажа, в един топъл летен ден, където дъждът галеше морето и заедно се сливаха в едно. Нито един от двама ни не подозираше, че в този ден ще открие човека, с когото ще иска да прекара “цял един живот”. Животът, в който “ти си като бриз до мен”!

Новото съвместно парче на Влади Ампов – Графа и Белослава носи целия този любовен вайб! Две сродни души, които още от първия момент, в който са се срещнали, са разбрали, че са родени да бъдат заедно и искат да дадат сърцето си един на друг.

Песента е в стил реге с модерно звучене, творение на Влади Ампов и неговия колега Борислав Бояджиев – Borche. Парчето носи името си от най-позитивното и силно послание, събрано само в две букви – “Да”! Поредният завладяващ проект на двамата любими изпълнители, който чакахме с нетърпение след появата на песента “Сън”.

Текстът на песента е творение на съвместните идеи на Влади и Белослава. Той е своеобразно музикално предложение за брак, предизвикано от най-истинските и неподправени чувства между двама души. Думи и музика сътворяват един от най-незабравимите и вълнуващи моменти в живота на влюбената двойка – сгодяването. “Дай ми своята ръка, към олтара да те заведа! С тази музика, (която е животът ми, откакто ти си до мен)… ти да кажеш “Да” (и да бъдем заедно в лятна красота, цял един живот)!

Клипът към песента е истинска лятна приказка, заснета по красивите плажове на Лозенец и режисирана от Васил Стефанов и Стефка Николова. В него, освен Белослава и Графа, ще забележите и една реална двойка влюбени, които увековечават своето “Да” във видеото! Само за 2 дни то събра над 100К гледания в YouTube и набира скорост под номер 26 в Trending листа.

Всички ще можем да се насладим на песента на живо, защото тя е част от програмата и на двамата изпълнители за лятото, а също и от предстоящото турне на Графа. Но преди това, затвори очите си, пусни си “Да” ТУК и остави въображението да те отведе “там”!

Автор: Gabriela Partofsky

Искаш още?!

Абонирай се тук!